Journaalsoep

Journaalsoep was destijds de benaming voor soep met de restgroenten van de hele week. Zo ook deze blog, een hutsefluts van alle berichten die op me afkomen, met daarop een kort-door-de-bocht reactie. Commentaar is welkom

zondag, september 25, 2005

Betrapt!

Met zo'n digitaal systeem ben je nu eenmaal altijd en overal vindbaar:
Mysterieuze vrouw in Hongkong blijkt Zwitserse
Uitgegeven: 25 september 2005 12:12
HONGKONG - De mysterieuze vrouw die begin deze maand naakt werd aangetroffen in de voormalige Britse kroonkolonie Hongkong, blijkt een 41-jarige Zwitserse te zijn, meldde de krant zondag. Haar identiteit is niet bekendgemaakt.
De vrouw, die kennelijk aan geheugenverlies lijdt, heeft aan de autoriteiten verteld dat zij 'misschien' lerares was in de Zuid-Chinese stad Kanton, maar zij heeft geen idee hoe zij in Hongkong is beland.
Aanvankelijk slaagde de politie er niet in de vrouw aan de praat te krijgen, ook niet met behulp van tolken in diverse talen. Maar uiteindelijk is zij wel gaan spreken, zij het volgens de politie weinig samenhangend.
De vrouw blijft voorlopig nog in de kliniek waar zij onderzocht wordt. De politie vreest dat zij uiteindelijk Hongkong zal verlaten zonder dat duidelijk is geworden wat er gebeurd is.
____

Gelukkig nog niet helemaal bekend!

4 Comments:

Een reactie posten

<< Home