Journaalsoep

Journaalsoep was destijds de benaming voor soep met de restgroenten van de hele week. Zo ook deze blog, een hutsefluts van alle berichten die op me afkomen, met daarop een kort-door-de-bocht reactie. Commentaar is welkom

zaterdag, december 24, 2005

Spannend....maar niet heus

Nog een weekje, en dan wordt bekend wie de grootste Nijmegenaar aller tijden is. Ik werd al in 't begin gediskwalificeerd, ik was té lang.:-))
Nijmegen staat dit jaar in 't teken van 'de oudste stad van Nederland', men gaat ervan uit dat Nijmegen al 2000 jaar bewoond is. Helemaal zeker weten doen ze het niet, maar het is een leuke publiciteitsstunt. En op publiciteit is onze burgermeester Guusje ter Horst dol.
Wie staan er op de lijst? Natuurlijk Marieke van Nymwegen, Titus Brandsma, Frank Boeyen, Ien Dales en nog veel meer. Ik ben benieuwd wie dat gaat winnen. Kijk voor de kandidaten maar op:
http://www.nijmegen.nl/Actueel/VerkiezingGrootsteNijmegenaar/Index.asp

1 Comments:

  • At zaterdag, december 24, 2005, Blogger journaalsoep said…

    Ja Lurkje, helemaal met je eens. Maar Godfried Bomans kan nu niet meer actief stemmen werven. D'r ontbreken meer grootheden. Nina Simone heeft ook een jaar in Nijmegen gewoond.
    Laten we het er maar op houden dat het gewoon een stomme publiciteitsstunt is. Guusje had gehoopt dat ze zelf op die lijst zou komen te staan. En dat is lekker niet gebeurd.

     

Een reactie posten

<< Home