Journaalsoep

Journaalsoep was destijds de benaming voor soep met de restgroenten van de hele week. Zo ook deze blog, een hutsefluts van alle berichten die op me afkomen, met daarop een kort-door-de-bocht reactie. Commentaar is welkom

dinsdag, juli 25, 2006

PvdA en Pedofielenpartij

Op http://www.nu.nl/news/786805/11/PvdA_wil_alsnog_verbod_pedopartij.html lees ik:
____
Het Openbaar Ministerie (OM) moet zoeken naar juridische instrumenten om de Partij Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD) alsnog te verbieden. Dat stellen de PvdA-Kamerleden Khadija Arib en Niesco Dubbelboer.

Ze vragen de ministers van Justitie Piet Hein Donner (CDA) en Binnenlandse Zaken Johan Remkes (VVD) actie te ondernemen. Beide Kamerleden zeggen dat ze zijn geschokt doordat de rechter de PNVD niet kan verbieden.
____

Wat een stunt van de PvdA, hopen ze nu op deze manier stemmen te winnen voor de komende verkiezingen?
Laat de Partij Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD) er maar komen, dan hebben we meteen alle pedo's geregistreerd.
Is er nu echt iemand bang dat de Partij Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD) de wet kan veranderen?
De Partij Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD) heeft tot nu toe zoveel publiciteit gekregen, tot in alle Europese landen toe. Overal wordt schande gesproken, maar men beseft niet dat negatieve publiciteit OOK publiciteit is.

Zo'n wetsverandering komt er nooit, Europa heeft gelukkig ook nog iets in de melk te brokkelen.