Journaalsoep

Journaalsoep was destijds de benaming voor soep met de restgroenten van de hele week. Zo ook deze blog, een hutsefluts van alle berichten die op me afkomen, met daarop een kort-door-de-bocht reactie. Commentaar is welkom

zaterdag, juni 02, 2007

Teletubbies, Groningen en Polen

Terwijl de Poolse regering zich bezighoudt met het volgende:
>Waarom draagt Tinky Winky in het kleuterprogramma Teletubbies van de BBC een damestasje? Dit is een van de prangende vragen waarmee de Poolse overheid kampt.

Ewa Sowinska van een door de regering ingesteld orgaan dat toeziet op onder meer kinderrechten in Polen, zei in een maandag gepubliceerd vraaggesprek dat wordt onderzocht of de Teletubbies tot homoseksualiteit aansporen.
"Het tasje van Tinky Winky heeft mogelijk een homoseksuele ondertoon. Ik zag het damestasje wel maar pas later realiseerde ik me dat Tinky Winky een jongen is." aldus Sowinska.

Houdt Nederland zich bezig met:
GRONINGEN - Bij de politie zijn sinds woensdagmiddag negen "bruikbare" meldingen binnengekomen naar aanleiding van publiciteit over de Groningse hiv-zaak. Dat heeft de politie vrijdag gemeld.

Tot nu toe hebben zeven mannen aangifte gedaan in de zaak waarbij op seksfeesten mannen werden gedrogeerd en vervolgens geïnjecteerd met hiv-besmet bloed.
Vier anderen zullen een verklaring afleggen naar aanleiding van de zaak. Of zij ook aangifte zullen doen, is afhankelijk van verder onderzoek.

En ik vraag me af in hoeverre de berichten vanuit Groningen van invloed zijn op de rechtse regering uit Polen.
Vooral vanuit de strengere Christelijke landen is er veel kritiek op het:
- Nederlandse drugsbeleid
- Nederlandse abortusbeleid
- Nederlandse euthanasiebeleid
- En nu zullen de beelden en berichten uit Groningen wel aangehaald worden om te laten zien dat de Nederlandse tolerantie alleen maar tot wantoestanden leidt.

(Alsof hier iedereen op klompen loopt, tulpen in z'n voortuin heeft, drugs op zak en alleen maar molens in het landschap).
Lang leve de VOOROORDELEN!

3 Comments:

  • At zondag, juni 03, 2007, Blogger Annelies said…

    Tijd om die injectie-spuit uit het handtasje van Tinkie Winkie te halen? O-o...

     
  • At maandag, juni 04, 2007, Anonymous Anoniem said…

    Dit zijn geen vooroordelen, maar politieke agendapunten. Hoe bizar ook. Polen schurkt politiek tegen de USA aan, en lawaai maken over een homo-Teletubbie die kinderen zou beinvloeden scoort dus goed bij de rechts-chr achterban van Bush. Net als met geweld optreden tegen homo's en dat mede uit naam van de r-k kerk doen.

    Overigens, de spuit-homo's uut Grunigen kwamen uit het keurige brave slaapverwekkende Groningse dorpje Scharmer, waar mijn zus nu woont. Zij wil nu de benen nemen naar de stad.

     
  • At donderdag, juni 07, 2007, Anonymous Anoniem said…

    Persoonlijk heb ik veel meer moeite met Bert en Ernie
    LURKJE

     

Een reactie posten

<< Home