Journaalsoep

Journaalsoep was destijds de benaming voor soep met de restgroenten van de hele week. Zo ook deze blog, een hutsefluts van alle berichten die op me afkomen, met daarop een kort-door-de-bocht reactie. Commentaar is welkom

zondag, november 13, 2005

Mysterie opgelost

Wat jammer nu, het was zo'n leuk gespreksonderwerp. Maar juist deze mysteries lossen ze snel op, een gestolen fiets achterhalen kost jaren en soms zelfs een eeuwigheid.
Nijmeegse 'bomschoen' blijkt van goochelaar
Uitgegeven: 13 november 2005 13:36 NIJMEGEN - De schoen die zaterdagmiddag in Nijmegen tot een bomalarm en de afsluiting van een straat leidde, blijkt van een goochelaar uit Nijmegen. De politie liet zondag weten dat de eigenaar zich zaterdagavond heeft gemeld. De verdachte schoen was gevuld met een flitser, tape en draden.
De schoen zat samen met goochelattributen in een tas die de goochelaar in zijn auto wilde zetten. Een dief ging er echter met de tas vandoor. Een voorbijganger vond even later de schoen met inhoud op straat en waarschuwde de politie. Die schakelde het Explosieven Opruimings Commando in, dat constateerde dat het loos alarm was.
Door de vondst was de Ridderstraat ongeveer vier uur afgesloten. Ook brandweer en ambulance waren aanwezig. Het incident veroorzaakte geen overlast voor de Sinterklaasintocht in Nijmegen.

1 Comments:

  • At zondag, november 13, 2005, Blogger journaalsoep said…

    Weet je wat tot radicaliseren leidt? Het steeds vernederd worden, het gevoel krijgen dat je er eigenlijk niet bijhoort.
    Assepoester moet poetsen, ten dienste zijn van, en dan wegwezen.
    Ik moet opschieten, 't is bijna 12 uur, en ik pas niet meer in een pompoen. Ook m'n muizen zijn te klein om me op de rug te nemen.;-0

     

Een reactie posten

<< Home