Journaalsoep

Journaalsoep was destijds de benaming voor soep met de restgroenten van de hele week. Zo ook deze blog, een hutsefluts van alle berichten die op me afkomen, met daarop een kort-door-de-bocht reactie. Commentaar is welkom

dinsdag, november 18, 2008

Respect van Gúúúúúsje (ter Horst)

Het is weer zover, Guusje in de bocht.
Nu moeten we meer respect hebben voor alles wat met overheid, politici en hulpverlening te maken heeft. Er komt een WAARDENcatalogus!
Citaat: Uit de Volkskrant

"Veel mensen zijn zich zeer bewust van hun rechten, maar veel minder van hun plichten. Die balans gaan we herstellen als kabinet. Die uitspraak doet minister Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken dinsdag in de Volkskrant."

Respect voor de burger is niet nodig. Respectloos optreden mag, de overheid stimuleert het zelfs, zien de advertentie die de overheid gebruikt om personeel te werven: Ouders Online
Ook een poster als: Herken de Ouder
wordt gewaardeerd.

Gelukkig zit er nog iemand in de PvdA die wél wakker is, zie: de Pers
Tijd voor een tegenoffensief. Een wet "Respect voor de Burger"?

2 Comments:

  • At woensdag, november 19, 2008, Anonymous Anoniem said…

    Wie de schoen past... zie de vernietigende opmerkingen in Trouw over het vakkundig uit de weg ruimen van Ella Vogelaar (ik was geen fan van haar, maar zo ga je niet met mensen om). Misschien moet Guus maar oppassen, anders kan ze voor de Kerst ook al naar huus. Zij bungelt wellicht ook al.

     
  • At woensdag, november 19, 2008, Blogger afke's elftal said…

    Gisteravond hoorde ik Rouvoet toch letterlijk dezelfde zin gebruiken, wie praat wie nou na?
    Laten ze gewoon hun werk goed doen ipv. al dat vingerwijzen.

     

Een reactie posten

<< Home