Journaalsoep

Journaalsoep was destijds de benaming voor soep met de restgroenten van de hele week. Zo ook deze blog, een hutsefluts van alle berichten die op me afkomen, met daarop een kort-door-de-bocht reactie. Commentaar is welkom

zondag, oktober 26, 2008

KredietcrisisKwadraat

De kredietcrisis breidt zich steeds verder uit, heel Europa is inmiddels slachtoffer van enkele "GOKverslaafden".
De slachtoffers laten niets van zich horen, alsof ieder protest toch verloren moeite is. Al jaren is het volgende beeld te zien: "het voeren van slecht beleid" levert MILJOENEN op als vertrekpremie. Waar die MILJOENEN vandaan kwamen stond er nooit bij, maar met een beetje nadenken is te achterhalen dat wij daar aan meebetaalden. Iedereen, ook de mensen die al zo weinig te besteden hebben.
En wij vinden en vonden het 'normaal' dat Nederland onder het CDAregime meer en meer achter Amerika aanholt. De term "SCHOOTHONDJE" spreekt voor zich.;-))
De kredietcrisis moet worden opgelost, daar varen we allemaal wel bij.
Maar i.p.v. de uitgekeerde bonussen terugvorderen gaat de regering wéér het belastingsgeld van de burger gebruiken om enige zekerheid te scheppen. Het is nog maar de vraag of dat gaat werken.

Mijn voorstel?
Vorder alle, vanaf het jaar 2000, uitgekeerde bonussen terug en los daarmee de kredietcrisis op. Aan de dan resterende tekorten draag ik graag bij.

Toch eens gaan solliciteren voor Minister President.;-))