Journaalsoep

Journaalsoep was destijds de benaming voor soep met de restgroenten van de hele week. Zo ook deze blog, een hutsefluts van alle berichten die op me afkomen, met daarop een kort-door-de-bocht reactie. Commentaar is welkom

dinsdag, september 23, 2008

Emmy Award

Vannacht is in Amerika de Emmy Award uitgereikt:
"De Emmy (of Emmy Award) is een Amerikaanse prijs die wordt uitgereikt om buitengewone prestaties in de televisieindustrie te belonen. Een Emmy, die voor de eerste keer werd uitgereikt in 1949, is een symbool van grote erkenning van de meer dan 12000 leden van de Amerikaanse Televisie Academie."

De grote winnaar nu is: Peter R. de Vries

Dat zegt iets over de kwaliteit van de prijs. Als dat het niveau is waarmee een prijs gewonnen kan worden hoeven we komende jaren al helemaal geen kwaliteit meer op TV te verwachten.
Als er al een Nederlands programma in aanmerking zou komen voor die prijs dan zou ik de Emmy Award geven aan de Grote Donorshow

Die gaf behoorlijk wat consternatie in binnen- en buitenland.

Nu de Vries naar eigen zeggen de "Prijs der Prijzen" gewonnen heeft is volgens mij het moment gekomen om hem met vervroegd pensioen te sturen. Hij is van 14-11-1956, te jong voor pensioen maar té ver afgezakt om zichzelf nogmaals te overtreffen.

2 Comments:

Een reactie posten

<< Home