Journaalsoep

Journaalsoep was destijds de benaming voor soep met de restgroenten van de hele week. Zo ook deze blog, een hutsefluts van alle berichten die op me afkomen, met daarop een kort-door-de-bocht reactie. Commentaar is welkom

maandag, juni 23, 2008

Een appeltje te schillen met de belasting.;-))

Ergens in Rusland lacht nu iemand in z'n knuistje.;-))
Het was te verwachten als je ploegen onder leiding van twee, van oorsprong Nederlandse trainers, tegenover elkaar zet in kampioenschap voetbal.

Marco van Basten met zijn ploeg tegenover de ploeg van Guus Hiddink.
Guus

Guus Hiddink had nog een appeltje te schillen met de media in Nederland. In 2007 haalde Hiddink alle kranten vanwege een belastingsfraude, zie:
Guus Hiddink

Dat iemand de belastingspapieren zo gunstig mogelijk probeert in te vullen kun je niemand kwalijk nemen. Dat doet iedereen.
Maar om zo iemand aan de schandpaal te nagelen gaat me veel te ver. Vooral bij de belasting, daar wordt namelijk fout op fout gemaakt.
En fouten bij voorkeur "verbergt".

Leedvermaak noemen ze zoiets, en ik lach met hem mee.;-))

2 Comments:

  • At maandag, juni 23, 2008, Blogger afke's elftal said…

    Zo snel als ze zijn om iemand z'n centen af te pakken, zo traag zijn ze als ze iets zelf moeten teruggeven. Het sterkst zijn ze als ze iets ongevraagd voorschieten en met rente weer terugvorderen!

     
  • At maandag, juni 23, 2008, Blogger journaalsoep said…

    Ja, en als de belasting fout op fout maakt is dat "normaal". Maar vul je per abuis iets verkeerds in dan is het opeens een "misdaad".
    Belasting? Praat me er niet van, i.p.v. "Leuker kunnen ze het niet maken" zou "Pas op voor de belastingskwelgeest" beter passen.

     

Een reactie posten

<< Home